природно лечение на шум в ушите

Природно лечение на шум в ушите – опитайте го!

5
(7)

Съществува природно лечение на шум в ушите. Ще ви го докажем, като ви запознаем с няколко лечебни растения, които заглушават какафонията от звуци в главата.

Лайка

Това едногодишно тревисто растение от семейство Сложноцветни бори не само инфекциите в гърлото, носа и дихателните пътища, но и облекчава шума в ушите. Препоръчва се особено на хора, при които бученето в учите е придружено от главоболие или мигрена. За лечебни цели се използват листата, които имат силно изразени противовъзпалителни свойства и намаляват слепването на тромбоцитите. Препоръчително е да приемате от 500 до 1000 мг екстракт от листата веднъж или два пъти на ден.

Джинджифил

Коренът с причудливи форми и парлив вкус притежава противовъзпалителни и аналгетични свойства. Подобрява кръвообращението и храносмилането. Влияе положително на шум в ушите с неизвестен произход. За да се възползвате от ефекта на джинджифила, пригответе отвара с помощта на ½ см корен и 250 мл вода. Приемайте напитката 2-3 пъти на ден.

Черна боровинка

Малките плодове на черната боровинка са от голяма полза при проблеми с микроциркулацията какъвто е шумът в ушите. Благодарение на свои противовъзпалителен и антиоксидантен ефект те поддържат целостта на кръвоносните съдове и подобряват оросяването на мозъка. За постигане на оптимални резултати е желателно да приемате между 60 и 200 мг екстракт от черна боровинка веднъж или два пъти дневно.

Перила

Растението е познато у нас и с името китайски босилек. Оказва мощно антихистаминово действие, насърчава дренажа на лимфата и намалява налягането в ушите. Приема се под формата на отвара от 1 до 3 пъти на ден. За приготвянето на една чаша са ви необходими 250 мл вода и 1 с.л. листа от перила. Особено благоприятен ефект има при хора, склонни към натрупване на течности в средното ухо и пациенти с алергия и синузит.

Гинко билоба – неизменна билка в ефикасното природно лечение на шум в ушите

Най-древното съвременно растение на Земята е с доказани ползи при шум в ушите. С тонизиращ и съдоразширяващ ефект Гинко повлиява положителното централното и периферното кръвообращение. Приемайте от 80 до 180 мг сух екстракт дневни веднъж или два пъти дневно.

Успешно природно лечение на шум в ушите с оптимално количество Гинко билоба

Специалистите у нас препоръчват Ентан/Entan® като средство на първи избор при шум в ушите. Това натурално средство е с научно доказан ефект. В основата на действието му стои пълната и рационална комбинация от биофлавоноиди с мощен ефект върху кръвоносните съдове (артерии, вени, капиляри, лимфни съдове). Всяка капсула на продукта доставя на организма висококачествен екстракт от листата на Гинко билоба (флавон гликозиди и терпин лактони) в комбинация с проантоцианидин – един от най-силните антиоксиданти, познати на хората. В резултат от взаимодопълващото и усилващо действие на съставките продуктът:

  • подобрява микроциркулацията
  • укрепва съдовата стена, като заздравява колагена и еластина в нея
  • не позволява на тромбоцитите да се слепват помежду си

За постигане на дълготраен ефект се препоръчва продължителен прием. Продуктът няма противопоказания дори при дълговременна употреба.Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 7

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
АбонаментАбониране за най-новите публикации
Въпроси и отговориВъпроси и отговори
11
x
До 26% намаление на ЕНТАН