спасение от шум в ушите
Време за четене: ... минути
4.9
(28)

Недялка Ценева, гр. Бургас

От 20 години съм с двустранна отосклероза, а от 10 месеца с непоносим шум в ушите. На 10 януари 2020 г. направих операция в клиника в гр. Стара Загора, като ми беше поставен титанов имплант. След операцията слухът ми се възстанови веднага, но шумът в ушите не изчезна. Започна се ходене по мъките и прегледи при най-различни специалисти – отоневролози, невролози, съдови хирурзи, психиатри. Назначаваха ми различни лекарства, но без ефект. На моменти шумът ставаше непоносим, което ме караше да търся продукти, които да ми помогнат.

Търсейки в интернет попаднах на Ентан. Прочетох положителните коментари от пациенти и мненията на специалисти за Ентан и това, че е помогнал на много хора със съдови проблеми – разширени вени, шум в ушите, световъртеж, хемороиди и т.н.

Купих си Ентан и започнах да го приемам по 3 капсули дневно. Бях приятно изненадана, че още на 14-тия ден шумът в ушите изчезна!
За мен Ентан е уникален природен продукт, които е безвреден за организма! Ще продължа да го приемам още 6 месеца по 3 капсули дневно, след това ще премина на 2 капсули на ден с цел профилактика.

Бих искала да изкажа моята голяма благодарност към фирма Борола за прекрасния продукт Ентан! Бъдете живи и здрави и продължавайте да помагате на хората!


Ентан баннер

Мнения от форма за обратна връзка

Милена Георгиева

Пловдив

5/5

Ентан ми е предписан от съдов хирург.Не ми дразни стомаха както останалите медикаменти.Чуствам се добре.Помага и в контрола на високото кръвно. За да има успех трябва да се прилага продължително време.

Заболяване: Разширени вени и хипертония

Милен Иванов

Варна

5/5

Преди да пия Ентан другите хапчета, които пих не успяха да ми помогнат в студеното време /минусови температури/, но с приема на Ентан положението се подобри. Раните от пръстите на ръцете започнаха да заздравяват.

Заболяване: Синдром на Рейно

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.9 / 5. Брой гласове: 28

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

Сподели: