разширени вени на ръцете

Разширени вени на ръцете

5
(1)

Разширени вени на ръцете е медицинско състояние, на което повечето от нас обръщат внимание твърде късно, когато борбата с него е доста трудна. Това се дължи главно на факта, че появата на хронична венозна недостатъчност се свързва предимно с долните крайници.

Убеждението, че разширени вени може да се появят само по краката, е погрешно. Разширени вени може да се появяват на корема, репродуктивните органи и ръцете. Площта от китката до лакътя и задната част на ръката са най-уязвимите места за поява на заболяването.

Разширени вени на ръцете – симптоми

Доста често при разширени вени се получава изпъкване на кръвоносните съдове. А това предизвиква не само психологическо неудобство. Води до подуване на крайниците, може да предизвика парене и болка, особено при понижаване на атмосферното налягане.

Характерните симптоми на разширени вени на ръцете включват:

  • Значително разширяване на кръвоносните съдове
  • Подути и изпъкнали венозни възли
  • Кръвен застой
  • Неприятно усещане на пръстите – болезненост, изтръпване
  • Деформирани кръвоносни съдове

Най-често разширените вени при мъжете се считат за белег на мъжественост. И това до известна степен е вярно, когато човек е физически по-развит и вените му са видимо по-големи. Но ако те са възлести, прекалено и продължително изпъкнали, дори в напълно отпуснато състояние и при наличие на поне един от посочените симптоми, то съществува сериозна причина за пристъпване към лечение.

Отлагането може да доведе не само до редица усложнения, но и от отказ от любимо занимание или спорт.
А що се отнася до дамите, прекалено изпъкналите, възлести, вени не само че не изглеждат естетически добре на женските ръце, но и излагат по-нежния им организъм на усложнения при ненавременна реакция.

Как да се преборим с разширените вени на ръцете?

Решението е в природен продукт, който влияе благоприятно на всички симптоми на хронична венозна недостатъчност Entan®/Ентан.

Ентан притежава доказаните лечебни свойства на Гинко билоба, чрез прецизно извлечен екстракт от листата на билката. Съчетан с най-мощния, известен в света, антиоксидант – проантоцианидин, е сигурно и ефективно природно средство срещу разширени вени на ръцете.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментар

12

Коментари

avatar