леки крака

Леки крака през лятото – лесни стъпки!

5
(1)

Лятото е сезонът, когато хроничните съдови заболявания се проявяват най-силно. Най-сериозен дискомфорт създават тези от тях, които засягат краката. В по-голям процент от случаите се касае за венозна недостатъчност (разширени вени). Отчита се пик на оплакванията от подуване и оток на глезените, усещане за постоянна тежест в краката. Причина за поява на тези проблеми е лошото оросяване на краката, което съдовите проблеми провокират. От друга страна лятото е сезонът на продължителните пътувания, които не само допълнително утежняват съдовите проблеми, но и създават риск от по-сериозни усложнения. А подобряването на кръвообращението и връщането на усещането за добре оросени и леки крака през лятото не е трудна задача.

Леки крака през лятото без съдови проблеми

Както споменахме венозната недостатъчност (разширени вени) е сред най честите причини за подуване и тежест в краката, особено през лятото. Разширените вени са социално значимо заболяване с прогресиращ характер. С летните горещини проявите на разширени вени се утежняват поради отпускането на кръвоносните съдове и по-обилният кръвоток през тях. Това засилва натиска върху съдовите стени, води до по-дълго задържане на кръвта в тях и засилване усещането за тежест в краката. Затова е важна своевременната протекция на вени, артерии, капиляри и лимфни съдове!

За леки крака през лятото е необходима универсална съдова протекция!

Почувствайте радостта от леките крака чрез пълна и рационална биофлавоноидна комбинация с цялостен ефект върху оросяването!

Такъв универсален съдов протектор е природният продукт Ентан / Entan®. Той съдържа две допълващи се съставки – Гинко билоба и проантоцианидин – осигуряващи рационална комбинация от биофлавоноиди с мощен ефект върху цялата съдова система.

Ентан значително подобрява периферното кръвообращение и стимулира оросяването на крайниците. Така премахва чувството за тежест и осигурява максимално усещане за отпочинали и леки крака. Укрепва съдовата стена, подобрява течливостта на кръвта и премахва възпалението и отока. Позитивният ефект се натрупва при продължителен прием, без да създава риск от нежелани странични ефекти.Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
АбонаментАбониране за най-новите публикации
Въпроси и отговориВъпроси и отговори
45
x
До 26% намаление на ЕНТАН