Ентан – за отлична памет

Ентан – за отлична памет, слух и зрение

0
(0)

С напредване на възрастта кръвоносните съдове в цялото тяло стареят, като рискът от атеросклероза нараства. Особено чувствителна е промяната във фината кръвоносна система на мозъка. Атеросклеротичните изменения на мозъчните съдове водят до намалено кръвоснабдяване нa отделните мозъчни структури и влошена микроциркулация. Тя е причината за нарушението на всички мозъчни функции – памет, концентрация, мислене, заучаване на нова информация, правилна координация на движенията, остър слух, зрение и др.

Как да забавим стареенето на кръвоносните съдове в мозъка и да го поддържаме устойчив на промените на възрастта?

Ще ни помогне Ентан – природен продукт за заздравяване на съдовете и подобряване на кръвообращението, в чиято формула са комбинирани висококачествени стандартизирани екстракти от проантоцианидин и гинко билоба. Ентан подобрява кръвоснабдяването на ретината, крайниците, ушите и мозъка, заздравява колагена и еластина. Ентан укрепва стените на кръвоносните съдове, има противовъзпалително действие и ускорява циркулацията на периферната кръв и лимфата. Ентан предотвратява слепването на тромбоцитите, подобрява течливостта на кръвта и не позволява запушването на съдовете.
Лекарите препоръчват Ентан за услужлива памет, добро оросяване на мозъка и концентрация.Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Абонамент
Въпроси и отговори

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
7
x
До 26% намаление на ЕНТАН