съдови заболявания

Съдови заболявания и еректилни проблеми при мъжете

Проучване доказва, че хроничните съдови заболявания са основна причина за поява на проблеми с ерекцията при мъжете. Подобни проблеми в последните години се отчитат при все по-млади мъже. Според учените профилактичните грижи за поддържане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвообращението са от основно значение и за превенцията на еректилната дисфункция.

Съдови заболявания – основната причина за еректилни проблеми при мъжете

Специализираният Журнал по сексуална медицина публикува първо по рода си клинично проучване, което официално свързва съдовите заболявания с появата на еректилна дисфункция при мъжете. Учените считат, че получените резултати ще помогнат за изясняване на причините за това еректилни проблеми да се отчитат при все по-млади мъже.

Проучването проследява състоянието на 425 мъже със съдови заболявания и съпътстваща еректилна дисфункция. Изследван е ефектът на някои нитратни препарати, които в организма се метаболизират до азотен оксид. За него отдавна са доказани следните ефекти:

  • регулира вазодилатацията (отпускането на кръвоносните съдове)
  • блокира слепването на тромбоцитите и подобрява течливостта на кръвта
  • подобрява периферното кръвообращение и кръвоснабдяването в зоната на гениталиите (важно действие за преодоляване на еректилната дисфункция)

В много случаи обаче приемът на нитратни препарати е противопоказен. Това важи най-вече за мъжете, при които съдовите проблеми са придружени от повишен сърдечен риск. В тези случаи е важно да се разчита на доказано безопасни продукти, които да действат за укрепване на кръвоносните съдове и подобряване течливостта на кръвта. Подобни продукти биха допринесли силно и за преодоляване на съпътстващите еректилни проблеми.

Съдови заболявания при мъжете – безопасното природно решение

Посоченото проучване доказва, че продуктите, улесняващи периферното кръвообращение и заздравяващи кръвоносните съдове, помагат не само за справяне със съдовите заболявания, но и за профилактика на еректилните проблеми. Природният продукт Ентан/Entan® е безопасното природно решение за постигане на всички тези ефекти.

Ентан действа комплексно за профилактика и допълващо лечение на най-разпространените съдови заболявания. Висококачествените му съставки гинко билоба и проантоцианидин допринасят за:

  • повишаване еластичността на съдовите стени
  • подобряване на ендотелната функция
  • нормализиране течливостта на кръвта (реология)
  • ускорява циркулацията на периферната кръв

Мощният четиристранен ефект на Ентан е комплексното решение за профилактика на еректилните проблеми при мъжете със съдови заболявания.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг / 5. Брой гласове:

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментар

12

Коментари

avatar