съдови заболявания

Съдови заболявания и еректилни проблеми при мъжете

0
(0)

Проучване доказва, че хроничните съдови заболявания са основна причина за поява на проблеми с ерекцията при мъжете. Подобни проблеми в последните години се отчитат при все по-млади мъже. Според учените профилактичните грижи за поддържане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвообращението са от основно значение и за превенцията на еректилната дисфункция.

Съдови заболявания – основната причина за еректилни проблеми при мъжете

Специализираният Журнал по сексуална медицина публикува първо по рода си клинично проучване, което официално свързва съдовите заболявания с появата на еректилна дисфункция при мъжете. Учените считат, че получените резултати ще помогнат за изясняване на причините за това еректилни проблеми да се отчитат при все по-млади мъже.

Проучването проследява състоянието на 425 мъже със съдови заболявания и съпътстваща еректилна дисфункция. Изследван е ефектът на някои нитратни препарати, които в организма се метаболизират до азотен оксид. За него отдавна са доказани следните ефекти:

  • регулира вазодилатацията (отпускането на кръвоносните съдове)
  • блокира слепването на тромбоцитите и подобрява течливостта на кръвта
  • подобрява периферното кръвообращение и кръвоснабдяването в зоната на гениталиите (важно действие за преодоляване на еректилната дисфункция)

В много случаи обаче приемът на нитратни препарати е противопоказен. Това важи най-вече за мъжете, при които съдовите проблеми са придружени от повишен сърдечен риск. В тези случаи е важно да се разчита на доказано безопасни продукти, които да действат за укрепване на кръвоносните съдове и подобряване течливостта на кръвта. Подобни продукти биха допринесли силно и за преодоляване на съпътстващите еректилни проблеми.

Съдови заболявания при мъжете – безопасното природно решение

Посоченото проучване доказва, че продуктите, улесняващи периферното кръвообращение и заздравяващи кръвоносните съдове, помагат не само за справяне със съдовите заболявания, но и за профилактика на еректилните проблеми. Природният продукт Ентан/Entan® е безопасното природно решение за постигане на всички тези ефекти.

Ентан действа комплексно за профилактика и допълващо лечение на най-разпространените съдови заболявания. Висококачествените му съставки гинко билоба и проантоцианидин допринасят за:

  • повишаване еластичността на съдовите стени
  • подобряване на ендотелната функция
  • нормализиране течливостта на кръвта (реология)
  • ускорява циркулацията на периферната кръв

Мощният четиристранен ефект на Ентан е комплексното решение за профилактика на еректилните проблеми при мъжете със съдови заболявания.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
АбонаментАбониране за най-новите публикации
Въпроси и отговориВъпроси и отговори
12
x
Най-добрата статия за разширени вени!