нарушено кръвообращение

Нарушено кръвообращение – пет стъпки за подобряването му

Проблемът „нарушено кръвообращение“ може осезаемо да влоши качеството ни на живот. Циркулацията на кръвта е важен процес и когато тази функция е нарушена – страда целият организъм. Мнозина изпитват симптомите на нарушена кръвна циркулация, но ги пренебрегват. В следващите редове сме ви подготвили няколко лесни и ефективни начина чрез които ще подобрите кръвообращението си.

Съвети при нарушено кръвообращение

За да подобрите значително циркулацията на кръвта не е нужно да се подлагате на специални процедури. Достатъчно е да изпробвате методите, които ще ви предложим, за да се уверите в техния положителен резултат.

1) Движете се повече. Включете лесни физически упражнения към режима си и ще усетите разликата. Движението, под всякаква форма, е здраве

2) Отидете на масаж. Като комбинация от полезно и приятно, масажът е идеално решение за подобряване на кръвната циркулация. Неговото действие е сходно до това на физическите упражнения. Съществуват специални техники за масажиране насочени към подобряване на кръвообращението. Ако решите, може да използвате някои от тях и в домашни условия, особено тези, насочени към долните крайници.

3) Носете удобни дрехи. Знаем, че прекалено тесните дрехи нарушават кръвообращението. Стегнатите чорапи и тесните панталони са бичът на модата, който ежедневно стоически понасяме. В службата, например, където прекарваме голяма част от деня си, заложете на по-удобните дрехи. Тази промяна значително ще подобри кръвообращението ви.

4) Намалете консумацията на кафе. Тонизиращата напитка е фаворит на мнозина от нас, но нека бъдем реалисти – повишената и консумацията не е полезна за организма. Доказано е, че кофеинът в големи количества води до нарушения в кръвообращението.

5) Похапвайте „супер плодове“. В хранителната верига има една брънка, която е позната под името „супер плодове“. Това са тези представители, които притежават уникални за организма здравословни ползи. Във връзка с кръвообращението – консумирайте повече дини, портокали и годжи бери. Заложете и на други цитруси – съдържанието им на витамин C спомага за укрепване на кръвоносните съдове.

Здрави съдове и добро кръвообращение с природни продукти

На пазара у нас има продукт, чийто прием ще изпрати проблемите с лошото кръвообращение в миналото. За здравето на цялото съдово дърво, специалистите у нас препоръчват да се доверим на Ентан/Entan®.
Ентан е висококачествен природен продукт, с доказало се в практиката действие при нарушена кръвна циркулация, венозна недостатъчност, хемороиди, периферни съдови заболявания и ретинопатии. Пълната му комбинация от биофлавоноиди влияе благоприятно и върху нарушена когнитивна функция, проблеми с паметта, шум в ушите и световъртеж. Ентан се предлага в растителни капсули, които са подходящи за вегетарианци и вегани. Продуктът не съдържа оцветители и консерванти и при приема му не се наблюдават странични ефекти.

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

2 коментара

11

2
Коментари

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментари
0 Последователи
 
Най-популярен коментар
Гореща тема
2 Автори на коментари
Екип ЕнтанВаска Нейкова Автори на последните коментари
най-нови най-стари най-популярни
Васка Нейкова
Гост
Васка Нейкова

Може ли да се получи аляргична реакция при прием на Ентан?

Екип Ентан
Админ
Екип Ентан

Здравейте,
Няма данни за получаване на алергични реакции след прием на Ентан.