Кои са най-честите увреждания на кръвоносните съдове

Кои са най-честите увреждания на кръвоносните съдове?

5
(1)

Значимостта на темата за съдовите увреждания се определя от факта, че съдовата патология засяга различни органи и системи – мозък, уши, очи, сърце и долните крайници. Тя се проявя като дискомфорт – студени крайници, отслабване на паметта и др., или по-сериозно – инсулт, инфаркт, загуба на зрение и т.н. По статистически данни около 50% от възрастното население страда от хронична венозна недостатъчност, над 40% от диабетиците след 10 г. развиват различни нарушения на ретиналните съдове. Диабетната ретинопатия е главна причина за слепота при хора между 20 и 74 г. Диабетната ретинопатия е на пето място като причина за слепота в света. Според Световната здравна организация броят на диабетиците до 2015 г. ще се удвои. В България диабетиците са около 300-350 000.

Как можем да се предпазим от диабетна ретинопатия?

Необходимо е да се контролира кръвното налягане и кръвната захар. Трябва да се следи състоянието на очите. Специалистите препоръчват да се започне профилактика на очните съдови промени преди да е настъпило заболяването.
Биофлавоноидната комбинация в природният продукт Ентан е най-подходяща за целта, тъй като има цялостен ефект върху кръвоносните съдове.

Съставките на Ентан са едни от най – задълбочено проучените природни продукти в света. Те подобряват еластичността на съда тъй като имат ефект върху колагена и еластина. Подобряват функцията на вътрешния съдов слой, както и течливостта на кръвта, с което се предотвратява тромбообразуването. Eнтан премахва отока и възпалението около съда.
Ентан се приема по една растителна капсула до 3 пъти дневно, след хранене.Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Абонамент
Въпроси и отговори

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
2
x
До 26% намаление на ЕНТАН