разширените вени

Ентан и движението облекчават разширените вени

Разширените вени са разширения по хода на повърхностните вени, които се забелязват и с просто око. Дължат се на много фактори, като на първо място са наследствените. Полът също е от значение. Жените много по-често са засегнати от разширени вени, отколкото мъжете. Странични заболявания, като високо кръвно налягане, диабет тип 2, напълняване и други състояния, свързани с обездвижване, също се свързват с появата на разширени вени.

Механизмът на развитие на разширените вени е комплексен. Условията на труд и живот са особено важни.

Ако работата е свързана с продължително стоене на крака, характерно за професии като хирурзи, фризьори, бармани, продавачи и др., това създава предпоставка за повишаване на венозното налягане в долната част на краката. Стените на кръвоносните съдове не издържат на прекомерното натоварване и се получават трайни разширения в различни участъци от венозната повърхностна система.

Обездвижването също е предпоставка за появата на разширени вени. Ако човек е обездвижен, стои прав и дори седнал, създава предпоставка за венозен застой, който отново влияе върху клапния механизъм на вените, въздейства върху повишаването на венозната стаза и оттам върху развитието на тези разширения по различните нива на венозната система на долните крайници. Движението спомага за раздвижването на кръвта от долните крайници към сърцето.
Взимането на навременни мерки още в началото допринася да не се стига до усложнения – отоци по краката, тежки форми на хронична венозна болест, при които има промени по кожата, подкожието, активни или зарастнали варикозни венозни язви.

Ентан е природен продукт, създаден специален за защита на всички кръвоносни съдове от заболяване и усложнения. Ентан съдържа превъзходна комбинация от екстракти от гинко билоба и гроздово семе и е напълно безопасен. Ентан се приема по 2 капсули дневно за два месеца. Отокът изчезва още на втората седмица.

Комбиниран с движение – разходки и леки упражнения за долните крайници Ентан е изключително ефективен за различни болестни състояния като: разширени вени, лимфедем и периферни съдови заболявания.

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментар

7

Коментари

avatar