мигренозни главоболия
Време за четене: ... минути
5
(2)

Г. Стоянова, мед. сестра

Ползвам продуктите на Борола от много години. Ежегодно, освен с кратки периоди на почивка, приемам Ентан. Оплакванията, които ме накараха да се доверя на продукта са честите мигренозни главоболия, придружени със световъртеж. Самата ми работна атмосфера също дава отражение. Взирането в монитора на компютъра и работата в кабинет със смесена светлина, според мен са провокиращи фактори. Не са редки и случаите, когато промените във времето също ми оказват влияние. Научавайки преди години за точното действие на Ентан, започнах приема му и продължавам досега. Дозировката е неотменна – 2 пъти по 1 капсула дневно. Не закъсня и самото облекчение на симптомите ми. Сега вече го приемам с цел профилактика на мигренозните ми пристъпи. При по-силна болка, допълнително приемам Мигренон.


Ентан баннер

Мнения от форма за обратна връзка

Милена Георгиева

Пловдив

5/5

Ентан ми е предписан от съдов хирург.Не ми дразни стомаха както останалите медикаменти.Чуствам се добре.Помага и в контрола на високото кръвно. За да има успех трябва да се прилага продължително време.

Заболяване: Разширени вени и хипертония

Милен Иванов

Варна

5/5

Преди да пия Ентан другите хапчета, които пих не успяха да ми помогнат в студеното време /минусови температури/, но с приема на Ентан положението се подобри. Раните от пръстите на ръцете започнаха да заздравяват.

Заболяване: Синдром на Рейно

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

Сподели: