за разширени вени

За разширени вени – най-важното, което трябва да знаете!

5
(1)

Много е изговорено и изписано по темата за разширени вени. Въпреки това все още има неясноти по въпроса. В редовете по-долу ще ги разясним. Продължавайте да четете, за да разберете в какво се състои проблемът, коя е причината за него и кое е природното решение.

Накратко за разширени вени

Разширени вени е състояние, което се характеризира с уголемяване на вените на тялото. По правило най-засегнати са вените на краката.

Когато говорим за разширени вени, трябва да имаме предвид, че това е често срещано оплакване. Официалните данни сочат, че потърпевши са около 30% от населението. Жените са по-уязвими от мъжете. Причината за това е хормонална.

Как се развива проблемът „разширени вени“?

Разширените вени са следствие от отслабване стените на вените и техните клапи. Да видим как се стига до тук!
По хода на вените са разположени клапи. Те спомагат за преминаването на кръвта към сърцето. Отслабването на вените води до промяна в правилната им тръбовидна форма. Клапите вече не покриват отвора изцяло и кръвта застоява във вените. Те се разширяват и с течение на времето се уголемяват и нагъват.

Рискови фактори за разширени вени

Като основни рискови фактори за разширени вени се посочват напредналата възраст, липсата на достатъчно двигателна активност, продължително стоене или изправен стоеж.

Естественото решение за разширени вени

Все повече специалисти у нас приканват при разширени вени да се заложи на универсалния съдов протектор Ентан/Entan®. Този природен продукт представлява пълна биофлавоноидна комбинация с цялостен благоприятен ефект върху кръвоносните съдове (артерии, вени, капиляри, лимфни съдове). Широкоспектърното му действие се дължи на уникалния му състав. Всяка капсула на Ентан съдържа висококачествен и стандартизиран екстракт от Гинко билоба (флавон гликозиди и терпин лактони) и проантоцианидин – най-мощният познат на човечеството антиоксидант.

Активните съставки се допълват и взаимно усилват ефекта си. Вследствие на перфектния синхрон помежду им Ентан укрепва кръвоносните стени, като повлиява благоприятно процесите за производство на колаген и еластин. Подобрява течливостта на кръвта и предпазва ендотела (тънък слой клетки, които покриват вътрешната повърхност на кръвоносните съдове на границата между съдовите стени и протичащата в кухините им кръв и плазма). Освен че защитава ендотела, Ентан подобрява неговата функция и така потиска възпаленията на съдовете. Ползите от Ентан не се изчерпват дотук! Той повишава венозния тонус и действа веноконстриктивно.

Ентан се приема по 1 растителна капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Не дразни стомаха. Няма данни за нежелани ефекти дори при продължителна употреба. Иновативните VGcaps (растителни капсули), в които се предлага, го превръщат в чудесен избор за вегани и вегетарианци.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
АбонаментАбониране за най-новите публикации
Въпроси и отговориВъпроси и отговори
3
x
Високо кръвно налягане (артериална хипертония)