симптоми на разширени вени

Ентан – при първи симптоми на разширени вени!

5
(1)

Симптомите на разширените вени са усещането за тежест, болка, опъване, напрежение и често подуване в краката. Появата на спукани капиляри и изпъкнали вени също е признак за разширени вени.

Разширените вени представляват заболяване, при което вените стават отпуснати, уголемени и неспособни да изтласкат кръвта от периферията към сърцето. В тях се задържат течности, които излизат извън кръвоносния съд и се натрупват в тъканите около вената, причинявайки оток, тежест, болка и шнуровидна вена. Състоянието може да се усложни с възпаление на вената /флебит/, образуване на съсиреци /тромбоза/ и поява на рани по краката /варикозни язви/.

За да не се стигне до тези усложнения е необходимо да се започне незабавно лечение! Вече има решение на проблема с разширените вени и то се нарича ЕНТАН – природен продукт, създаден специално за защита на всички кръвоносни съдове от заболяване и усложнения!
ЕНТАН съдържа превъзходна комбинация от екстракти от гинко билоба и гроздово семе и е напълно безопасен!! ЕНТАН е подходящ за всикчи възрасти, не дразни стомаха и не съдържа ГМО!Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Абонамент
Въпроси и отговори

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
3
x
До 26% намаление на ЕНТАН