разширените вени

Ентан е решението за разширените вени

5
(1)

“Лятото вече е в разгара си, температурите се повишиха, а оплакванията на хората с разширени вени на долните крайници се засилват”, съобщават специалисти. Причината за това се корени в понижаването на венозния тонус и отпускане на еластичните влакна във венозните стени. Като резултат се наблюдава увеличен венозен застой и оплаквания от оттекли крака, тежест и болки, по-засилени около глезените. Високите температури причиняват интензивно изпотяване със загуба на телесни течности (с потта), което предизвиква риск от дехидратация на организма и тромбози.

С настъпването на лятото страдащите от разширени вени трябва да приемат повече течности – вода, чай, плодови сокове. Храната трябва да е лека с достатъчно количество фибри и по-малко наситени мазнини.

Освен това специалистите препоръчват прием на Ентан – безопасен природен продукт с проучено и доказано действие, който ефективно облекчава болката, намалява отока и повлиява благоприятно всички съдове – артерии, вени, капиляри, лимфни съдове, а също и течливостта на кръвта.Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Абонамент
Въпроси и отговори

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
3
x
До 26% намаление на ЕНТАН