Отзиви на пациенти за Ентан

Георги Апостолов, магистър-фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан след травма с образуване на оток и кръвонасядания – 3 пъти на ден по 1 капсула. Много съм доволен от ефекта! След 10 дневен прием отокът намаля значително, а кръвонасяданията постепенно се заличиха!

Христина Димитрова, помощник фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан от пролетта, тъй като имам хронична венозна недостатъчност – 1 степен. Впечатлена съм от този продукт! За разлика от предишни години болките и отока по краката бяха значително по-малко. Пробвала съм и други продукти, но без желания ефект! Препоръчвам Ентан на всички хора с подобни проблеми!

Диана Иванова, фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан по повод световъртеж – 3 пъти по 1 капсула дневно. Почувствах подобрение още на първата седмица! Доволна съм, тъй като няма странични ефекти и мога го използвам продължително време!

Христина Иванова, фармацевт, гр. Стара Загора

Страдам от диабетна ретинопатия. Приемам Ентан от няколко месеца – 3 по 1 капсула дневно. Чувствам се добре и съм доволна от продукта!

Дияна Иванова, гр. Стара Загора

Имам застойни проблеми по крайниците. Приемала съм различни продукти, но често се появяваха дразнене и болки в стомаха. След като започнах да приемам Ентан отоците отзвучаха, няма напрежение и болка, липсват и странични ефекти!

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментар

24

Коментари

avatar