оток и кръвонасядания
Време за четене: ... минути
4.5
(11)

Георги Апостолов, магистър-фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан след травма с образуване на оток и кръвонасядания – 3 пъти на ден по 1 капсула. Много съм доволен от ефекта! След 10 дневен прием отокът намаля значително, а кръвонасяданията постепенно се заличиха!

Христина Димитрова, помощник фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан от пролетта, тъй като имам хронична венозна недостатъчност – 1 степен. Впечатлена съм от този продукт! За разлика от предишни години болките и отока по краката бяха значително по-малко. Пробвала съм и други продукти, но без желания ефект! Препоръчвам Ентан на всички хора с подобни проблеми!

Диана Иванова, фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан по повод световъртеж – 3 пъти по 1 капсула дневно. Почувствах подобрение още на първата седмица! Доволна съм, тъй като няма странични ефекти и мога го използвам продължително време!

Христина Иванова, фармацевт, гр. Стара Загора

Страдам от диабетна ретинопатия. Приемам Ентан от няколко месеца – 3 по 1 капсула дневно. Чувствам се добре и съм доволна от продукта!

Биляна Кирилова, гр. Стара Загора

Имам застойни проблеми по крайниците. Приемала съм различни продукти, но често се появяваха дразнене и болки в стомаха. След като започнах да приемам Ентан отоците отзвучаха, няма напрежение и болка, липсват и странични ефекти!


Ентан баннер

Мнения от форма за обратна връзка

Милена Георгиева

Пловдив

5/5

Ентан ми е предписан от съдов хирург.Не ми дразни стомаха както останалите медикаменти.Чуствам се добре.Помага и в контрола на високото кръвно. За да има успех трябва да се прилага продължително време.

Заболяване: Разширени вени и хипертония

Милен Иванов

Варна

5/5

Преди да пия Ентан другите хапчета, които пих не успяха да ми помогнат в студеното време /минусови температури/, но с приема на Ентан положението се подобри. Раните от пръстите на ръцете започнаха да заздравяват.

Заболяване: Синдром на Рейно

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 11

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

Сподели: