Ентан излекува кpaкaтa ми

Ентан излекува кpaкaтa ми и ме срещна с нови пpиятели

София Пехливанова, 57-годишна, от София

Мислех, че съм от жените, които приемат възрастта спокойно и с философско примирение. Но когато по краката ми се появиха отоци, петна и изпъкнали вени, това ме изкара от равновесие. В началото се ядосвах повече, че трябва да кажа сбогом на елегантните обувки и стилните поли до коляно. После заб­равих суетата, оказа се, че имало и по-големи проблеми. Краката ми се подуха и натежаха, имах болки и парене, трудно ходех. С мъка вършех дори ежедневните си задължения. Изкачването на стъпала, почистването, по-дългото стоене права в кухнята, пазаруването в кварталния магазин – всичко ми причиняваше болка.

Не беше трудно да ми поставят диагноза – оказа се, че едва ли не всяка втора жена след 50-те години има нарушение на венозната циркулация на краката.

Не искам да си спомням през какви мъки минах, преди да открия Ентан. Препоръчаха ми го случайно, докато си взимах лекарства в аптеката, и го купих веднага.

Почти година вземам по две капсули дневно и постепенно отново се върнах към нормален живот. Първото облекчение усетих през нощите, в които ме мъчеше безсъние заради болки, парене, сърбежи в неспокойните крака. После изчезна тежестта, стягането в прасците, походката ми се промени – отново можех да сгъвам крака.

Но най-nриятното беше, че Ентан ме изненада с ефекти, за които не знаех. Като че ли ме подмлади – изчезна лесната умора, усетих подобрение в зрението, слуха, паметта. Дишах по-леко, стоплиха се вечно ледените ми ръце.

Нормалният вид на краката ми се възстанови, изчезнаха , пигментацията, подуването. Върнах се кьм стария си гардероб и отново се почувствах жена. Пък било то и докато разхождам кучето. Защото това вече е изцяло мое задължение – фамилията единодушно реши, че ще ми бъде много полезно – трябвало да се движа повече. Всъщност идеята не е лоша – така срещам много интересни хора, а общите игри на домашните ни любимци бързо ни сприятелява.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг / 5. Брой гласове:

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментар

31

Коментари

avatar