Blog

Борола

На 28-ми юни Борола навършва 20 години!

28-ми юни 2016 г. е специален ден за нас – екипът на Борола, за нашите партньори и за хората, убедили се в силата на нашите продукти. На този ден Борола навършва 20 години от своето създаване – 20 години, изпълнени с много труд и стремеж да осигурим цялостна здравна грижа.

20 години не спряхме да търсим и прилагаме новостите в грижата за вашето здраве. През всичките тези години успяхме да създадем природни продукти и козметика с прецизно подбран състав и висока ефективност – за качествен и активен живот. Опитът ни учи, че само така можем да доразвиваме произвежданите продукти, за да се радвате вие на максимален ефект от приема им.

В момента компанията произвежда над 50 природни продукта с приложение в различни области – имунология, дерматология, женско здраве, детско здраве, козметика и др. За всяка област и продукт Борола създава мрежа от услуги за информация, медицински прегледи и снабдяване, за които се разчита на висококвалифицирани лекари, фармацевти и специалисти по здравни грижи.

Именно натрупаният през тези 20 години опит ни дава увереност и нови сили да продължим напред. Допълнителен стимул за развитие ни дават и добрите отношения с нашите родни и чуждестранни партньори, както и взаимното доверие, което изградихме през годините на съвместно сътрудничество. Водещият стимул обаче беше, е и ще си остане само един – удовлетворяване на вашите очаквания. Вие разчитате на нашите продукти и очаквате висока ефективност, а наша привилегия е да я осигурим!

Двадесетата годишнина на Борола е повод да заявим, че ще продължим да го правим и в бъдеще. Защото това е нашата мисия още от 28-ми юни 1996 година.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг / 5. Брой гласове:

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментар

16

Коментари

avatar