Борола
Време за четене: ... минути
5
(1)

В периода 16-ти – 18-ти март в курорта Боровец се проведе ХХ-та Национална Гинекологична Конференция, организирана под егидата на Българското научно дружество по акушерство и гинекология. Основната тема на конференцията бе “Възпалителни и туморни заболявания на женските гениталии”.

И тази година фирма Борола бе сред основните изложители със собствен щанд по време на трите конферентни дни. Всички участници в конференцията имаха възможност да се запознаят с основните продукти на Борола, имащи отношение към женското здраве – Феминорм Остео, Ентан, Имунобор Уро Акут и ДжинДжира Медикасол.

Основен акцент бе поставен върху ролята на Ентан като универсален съдов протектор, повлияващ добре широка гама от съдови нарушения при жените. Бе проведена и специална презентация с лектор проф. Мария Малинова, на тема “Entan – пълна и рационална биофлавоноидна комбинация с цялостен ефект върху съдовете”.

Интересът от страна на всички участници към продуктите на Борола бе висок, което за пореден път доказа, че по отношение поддържането на женското здраве фирменото портфолио на Борола предлага доказано ефективни и все по-разпознаваеми продукти. Така ще бъде и занапред, защото здравето на жените във всяка възраст е сред основните приоритети на фирма Борола.

Наред със сериозната научна програма и клиничните проучвания за продуктите на Борола имаше и интересни томболи с награди за участниците акушер-гинеколози.

хронична артериална недостатъчност

Проучване на Ентан/Entan® при лечение на хронична венозна недостатъчност – разширени вени, Claudicatio intermitens/ хронична артериална недостатъчност

Клиника по съдова хирургия и ангиология, Университетска болница “Света Екатерина“

Мнения от форма за обратна връзка

Милена Георгиева

Пловдив

5/5

Ентан ми е предписан от съдов хирург.Не ми дразни стомаха както останалите медикаменти.Чуствам се добре.Помага и в контрола на високото кръвно. За да има успех трябва да се прилага продължително време.

Заболяване: Разширени вени и хипертония

Милен Иванов

Варна

5/5

Преди да пия Ентан другите хапчета, които пих не успяха да ми помогнат в студеното време /минусови температури/, но с приема на Ентан положението се подобри. Раните от пръстите на ръцете започнаха да заздравяват.

Заболяване: Синдром на Рейно

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

Сподели: