нарушения в кръвообращението

Нарушения в кръвообращението през есента – полезна информация

5
(1)

Излагането на ниска температура предизвиква мигновена реакция от страна на организма ни, която се отразява зле на страдащите от нарушения в кръвообращението. Температурата в зоната на крайниците се понижава с цел максимално запазване температурата на тялото. Това е свързано със свиване на кръвоносните съдове в периферните зони на тялото и забавяне на периферната микроциркулация. Ръцете, краката, ушите и носът ни изстиват и посиняват. Как тази естествена реакция може да влоши състоянието на хората с нарушено кръвообращение?

Защо се появяват нарушения в кръвообращението при застудяване?

Основните причини за влошаване на някои проблеми с кръвообращението при студено време са:

  • увреждане и втвърдяване на стените на кръвоносните съдове
  • намаляване на еластичността им
  • затруднено отпускане на гладката мускулатура в съдовите стени след свиването им вследствие на студа

Влиянието на тези фактори е особено силно при хората с хронични проблеми с кръвообращението и нарушена микроциркулация в зоната на крайниците. Стремежът на тялото да запази топлината за важните вътрешни органи води до намаляване на кръвотока в периферните зони. Увреждането на периферните съдове може да затрудни възстановяването на нормалното кръвообращение след излагането на студ.

Кои типове проблеми с кръвообращението се влошават най-често при застудяване?

Най-голям риск от влошаване на състоянието заплашва страдащите от:

За страдащите от тези състояния са препоръчителни целогодишни грижи за укрепване на кръвоносните съдове. Със застудяването на времето ползите от подобни грижи ще са най-отчетливи. За целта трябва да се разчита на комплексни мерки за подобряване на кръвообращението и заздравяване на съдовата система.

При нарушения в кръвообращението се препоръчва прием на продукти с грижа за съдовото здраве

Страдащите от проблеми с кръвообращението могат да разчитат на уникалното комплексно действие на Ентан/Entan®.

Ентан е изцяло натурален съдов протектор, който има благотворно въздействие върху капилярите, вените, артериите и лимфните съдове. Той съдържа пълна комбинация от биофлавоноиди, известни с множеството си здравни ползи.

Ентан укрепва стените на кръвоносните съдове, предпазва ендотела им, подобрява течливостта на кръвта през дори най-дребните съдове и намалява възпалението в тях. Заради мощното си широкоспектърно действие, Ентан може да се използва за овладяване и профилактика на различни нарушения в кръвообращението. Подходящ е за прием при хронична венозна недостатъчност, хемороиди и отоци. Специалистите препоръчват да се употребява при атеросклероза и състояния след инсулт. Подобрява паметта и концентрацията и има положителен ефект при поява на шум в ушите и световъртеж.

Ентан няма странични действия и е предназначен за продължителен прием. Приема се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Абонамент
Въпроси и отговори

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
21
x
До 26% намаление на ЕНТАН