Какъв е ефекта от биофлавоноидната комбинация в Ентан

Какъв е ефекта от биофлавоноидната комбинация в Ентан?

0
(0)

Природният продукт Ентан съдържа комбинация от проантоцианидин и вещества от гинко билоба – флавон гликозиди и терпин лактони, които имат взаимно усилващо се действие. Проантоцианидинът представлява група вещества, които се извличат от кората на френски морски бор или други източници.

Проантоцианидинът има благоприятно действие върху съдовете на ретината. Има капиляротоничен ефект и подобрява микроциркулацията. Намалява капилярния пропускливост и чупливост; нормализира капилярната резистентност. Предотвратява увреждането на базалната мембрана на ендотелните клетки. Засилва лимфния ток и дренажа на лимфата, намалява отока.

Проантоцианидинът, както и останалите вещества в Ентан — флавон гликозиди и терпин лактони са водноразтворими, което ги прави напълно съвместими.

Комбинацията се прилага за предотвратяване на очни съдови увреждания от диабет и хипертония, както и при промени в очните съдове. Ако Ентан се приложи преди наличието на увреждания е възможно те да се предотвратят. При вече налични промени ще се забави прогресията, ще се повиши зрителната острота и ще повиши ефективността на всички други терапевтични методи, които могат да се приложат. Проантоцианидинът дори самостоятелно приложен подобрява зрителната острота след 2 месеца. Това доказват 5 клинични проучвания с повече от 1169 пациенти.

Ентан е безопасен при продължителна употреба. Може да се използва без прекъсване до 2г.
Ентан се дозира по 1 капсула, 3 пъти дневно след хранене.Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Абонамент
Въпроси и отговори

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
1
x
До 26% намаление на ЕНТАН