влошено кръвообращение
Време за четене: ... минути
0
(0)

Страдащите от влошено кръвообращение изпитват редица неприятни последствия, които проблемът носи със себе си. Кои са те и как можем да преодолеем състоянието и да подобрим цялостно здравето си – научете в настоящата публикация.

Причини за влошено кръвообращение

Нормалното кръвообращение и оптималната циркулация на кръвта до всички зони на тялото са задължителни за поддържане здравето на организма. Те гарантират преноса на кислород и хранителни вещества към всички клетки в тялото. Също така се грижат и за поемането на отпадните и токсични продукти от тяхната дейност и изнасянето им извън организма.

Основните причини за увреждане на кръвоносните съдове и нарушение на кръвообращението са:

  • тютюнопушене
  • прием на определени лекарства
  • продължително залежаване или обездвижване на тялото
  • нерационален хранителен режим (редовен прием на храни, бедни на фибри и ненаситени мастни киселини и богати на сол и захар)
  • повишено отделяне на свободни радикали в организма и ограничен прием на антиоксиданти, които да ги неутрализират

Последствия за здравето от влошено кръвообращение

Влошеното кръвообращение и проблемите с циркулацията на кръвта са причина за нарушено оросяване на мозъка и развитие на периферна съдова болест. Ето някои от характерните оплаквания, насочващи към проблеми с кръвообращението:

Преодоляването на последствията от влошеното кръвообращение изисква елиминиране на причините, които са предизвикали проблема.

За елиминиране на причините за възникване на проблеми с кръвообращението е необходимо поддържане на нормална физическа активност. Нужно е да се оптимизира хранителният режим с прием на здравословни храни и елиминиране на вредните такива.

Специалистите препоръчват да се приемат природни продукти, които подпомагат кръвоносните съдове и доброто кръвообращение.

Природна грижа за успешно подобряване на кръвообращението

Редица клинични проучвания са доказали благоприятния ефект от приема на напълно естествения продукт Ентан / Entan®.

Ентан подпомага доброто кръвообращение и заздравява кръвоносните съдове – от малките капиляри, артериоли и венули, до най-големите вени и артерии. Ентан действа изключително ефективно при хора с влошено кръвообращение, страдащи от разширени вени, периферна съдова болест и хемороиди. Продуктът се препоръчва и при лимфедем, ретинопатии, шум в ушите, отслабване на паметта и концентрацията.

Ентан съдържа пълна комбинация от биофлавоноиди (проантоцианидин, флавон гликозиди и терпин лактони). Активните му съставки съвместно неутрализират свободните радикали, намаляват възпалението на съдовете, подобряват течливостта на кръвта и стимулират оросяването на мозъка и крайниците.

Ентан е безвреден природен продукт, който е предназначен за продължителна употреба. Иновативната му форма – растителни капсули, е подходяща за вегетарианци и вегани. Ентан се дозира по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

хронична артериална недостатъчност

Проучване на Ентан/Entan® при лечение на хронична венозна недостатъчност – разширени вени, Claudicatio intermitens/ хронична артериална недостатъчност

Клиника по съдова хирургия и ангиология, Университетска болница “Света Екатерина“

Мнения от форма за обратна връзка

Милена Георгиева

Пловдив

5/5

Ентан ми е предписан от съдов хирург.Не ми дразни стомаха както останалите медикаменти.Чуствам се добре.Помага и в контрола на високото кръвно. За да има успех трябва да се прилага продължително време.

Заболяване: Разширени вени и хипертония

Милен Иванов

Варна

5/5

Преди да пия Ентан другите хапчета, които пих не успяха да ми помогнат в студеното време /минусови температури/, но с приема на Ентан положението се подобри. Раните от пръстите на ръцете започнаха да заздравяват.

Заболяване: Синдром на Рейно

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

Сподели: