диабетната ретинопатия

Ентан ефективно повлиява диабетната ретинопатия!

0
(0)

Диабетната ретинопатия представлява хронично заболяване на очите, което е се развива вследствие на захарен диабет. Тревожно проучване на Световната Здравна Организация разкрива, че до 2000 – та година броят на засегнатите от диабетна ретинопатия е около 150 млн. Предвижданията са, че до 2025г. броят на пострадалите ще се увеличи двойно.

Причината за развитието на това заболяване се корени в това, че диабетът поразява малките кръвоносни съдове, които доставят хранителни вещества до ретината. Вследствие на диабета тези съдове се стесняват, пропускливостта на съдовата стена се повишава, като се блокира и доставянето на хранителни вещества до клетките в ретината. Зрението се замъглява поради изливане на кръв или течност в ретиналната тъкан. Ако кръвта и течността засегнат голяма част от ретината, както и отговорната за централното зрение макула. Когато тя бъде засегната последиците са неясно зрение, като човекът спира да улавя фините детайли. Затруднено е извършването на ежедневни дейсности като шофиране, четене и гледане на телевизия. Получава се оток на макулата, недостатъчен приток на кръв към нея, увеличаване на нови съдове, което води до значителна загуба на зрение или слепота.

Причини за развитието на диабетна ретинопатия могат да бъдат високите нива на кръвната захар, неспазването на диета, съобразена с диабета, наличието на белтъци в урината, артериална хипертония и високите нива на холестерол и триглицериди.

Ентан е природен продукт, представляващ ефективно решение при хора, намиращи се в по-напреднал стадий на диабетна ретинопатия. Благодарение на уникалната си комбинация от биофлавоноиди, Ентан повлиява не само на микросъдовете, но и на останалите съдове в организма, което е от основно значение за хора, страдащи от диабет. Ентан оказва укрепващ ефект върху съдовата стена, предотвратява слепването на тромбоцитите и подобрява течливостта на кръвта. Подобрява кръвоснабдяването на ретината, доставяйки необходимите хранителни вещества и кислород. Това предотвратява рискът от запушване на съдовете. Ето защо Ентан е необходим през всички стадии на диабетната ретинопатия. При диабетна ретинопатия Ентан приеман в дозировка 2 пъти 1 капсула дневно, при контрол на кръвната захар, води до подобрение на състоянието. Като ктаен резултат се стабилизира и подобрява зрението.Поръчка на ЕнтанПоръчка на Ентан

Абонамент
Въпроси и отговори

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

borola
9
x
До 26% намаление на ЕНТАН