Ентан излекува кpaкaтa ми
Време за четене: ... минути
5
(4)

София Пехливанова, 57-годишна, от София

Мислех, че съм от жените, които приемат възрастта спокойно и с философско примирение. Но когато по краката ми се появиха отоци, петна и изпъкнали вени, това ме изкара от равновесие. В началото се ядосвах повече, че трябва да кажа сбогом на елегантните обувки и стилните поли до коляно. После заб­равих суетата, оказа се, че имало и по-големи проблеми. Краката ми се подуха и натежаха, имах болки и парене, трудно ходех. С мъка вършех дори ежедневните си задължения. Изкачването на стъпала, почистването, по-дългото стоене права в кухнята, пазаруването в кварталния магазин – всичко ми причиняваше болка.

Не беше трудно да ми поставят диагноза – оказа се, че едва ли не всяка втора жена след 50-те години има нарушение на венозната циркулация на краката.

Не искам да си спомням през какви мъки минах, преди да открия Ентан. Препоръчаха ми го случайно, докато си взимах лекарства в аптеката, и го купих веднага.

Почти година вземам по две капсули дневно и постепенно отново се върнах към нормален живот. Първото облекчение усетих през нощите, в които ме мъчеше безсъние заради болки, парене, сърбежи в неспокойните крака. После изчезна тежестта, стягането в прасците, походката ми се промени – отново можех да сгъвам крака.

Но най-nриятното беше, че Ентан ме изненада с ефекти, за които не знаех. Като че ли ме подмлади – изчезна лесната умора, усетих подобрение в зрението, слуха, паметта. Дишах по-леко, стоплиха се вечно ледените ми ръце.

Нормалният вид на краката ми се възстанови, изчезнаха , пигментацията, подуването. Върнах се кьм стария си гардероб и отново се почувствах жена. Пък било то и докато разхождам кучето. Защото това вече е изцяло мое задължение – фамилията единодушно реши, че ще ми бъде много полезно – трябвало да се движа повече. Всъщност идеята не е лоша – така срещам много интересни хора, а общите игри на домашните ни любимци бързо ни сприятелява.


Ентан баннер

Мнения от форма за обратна връзка

Милена Георгиева

Пловдив

5/5

Ентан ми е предписан от съдов хирург.Не ми дразни стомаха както останалите медикаменти.Чуствам се добре.Помага и в контрола на високото кръвно. За да има успех трябва да се прилага продължително време.

Заболяване: Разширени вени и хипертония

Милен Иванов

Варна

5/5

Преди да пия Ентан другите хапчета, които пих не успяха да ми помогнат в студеното време /минусови температури/, но с приема на Ентан положението се подобри. Раните от пръстите на ръцете започнаха да заздравяват.

Заболяване: Синдром на Рейно

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените публикацията!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази публикация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации.

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в публикацията.

Сподели: