шум в ушите

Шум в ушите – възможно е да го заглушите!

Милиони хора по света страдат от шум в ушите. Ако и вие сте един от потърпевшите и желаете да заглушите какафонията от звуци, които не ви дават мира, за нищо на света не пропускайте настоящата статия. В нея ще се фокусираме върху стратегиите за успешно разрешаване на мъчителния проблем.

Изпитани начини за справяне с шума в ушите

1. Изпълнете дните си с дейности, които ви зареждат с приятни емоции и ви носят радост. Улисани в тяхното изпълнение, ще забравите за бученето в главата и ще релаксирате.

2. Избягвайте да се излагате продължително време на силен шум. В случай че работите в шумна среда, винаги може да противодействате на високите децибели, като използвате специално пригодените за целта слушалки (антифони).

3. Сдобийте се с генератор на „бял“ шум и го поставете в стаята, в която спите. Инвестицията определено си заслужава, защото това устройство ще ви помогне да заглушите пищенето в ушите, което не ви оставя да заспите. Как ще се случи това ли? Ами, като симулира приятни и отпускащи звуци от околната среда като плясък на морски вълни, чуруликане на птички или ромолене на дъжд, които доминират над шумовете в ухото и отпускат съзнанието.

4. Не посещавайте шумни места и събития. Макар дискотеките и концертите да носят незабравими емоции, оглушителната музиката там сериозно може да влоши състоянието ви. Ако все пак не можете да устоите на изкушението и искате да потанцувате на воля под звуците на любимите си песни, не забравяйте да си сложите тапи за уши.

5. Новите технологии също има какво да предложат срещу шум в ушите. Съвсем скоро се очаква на световния пазар да бъдат пуснати специални възглавнички със звук, които намаляват интензитета на неприятните звуци, регистрирани от слуховия анализатор. Производителите са категорични, че предлаганият от тях продукт е способен да облекчи състоянието на страдащите от тинитус. За да придадат тежест на твърдението си, разкриват, че възглавничката е оказала благотворно влияние върху войници с нетърпим шум в ушите, появил се след участие в бойни действия.

6. За разлика от технологичните иновации, природата винаги е насреща и е готова да ви предложи от своите безценни дарове – биофлавоноидите – срещу шума в ушите. Тези мощни вещества, които се срещат в ярко обагрените плодове и зеленчуци, се прицелват директно в проблема, а именно намаленият приток на кръв в периферните зони на тялото. Високо пречистени и в необходимата дневна доза, те се съдържат в универсалния съдов протектор Ентан/Entan®. Всяка растителна капсула от този уникален продукт доставя на организма необходимото количество флавоноидни съединения (флавон гликозиди и терпин лактони), извлечени от листата на Гинко билоба. Действието им е допълнено от най-мощния познат на човечеството антиоксидант проантоцианидин, който също е производен на флавоноидите. Благодарение на взаимодействието на активните съставки кръвотока в периферните зони се подобрява, циркулацията на периферната кръв се ускорява и шумът в ушите постепенно затихва. За постигане на оптимален ефект се препоръчва приемът на Ентан да продължи дълго време. Продължителната употреба не крие риск от нежелани ефекти и странични реакции поради изцяло природния произход на съставките.

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментари

14

Публикувайте коментар