Отзиви на пациенти за Ентан

Георги Апостолов, магистър-фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан след травма с образуване на оток и кръвонасядания – 3 пъти на ден по 1 капсула. Много съм доволен от ефекта! След 10 дневен прием отокът намаля значително, а кръвонасяданията постепенно се заличиха!

Христина Димитрова, помощник фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан от пролетта, тъй като имам хронична венозна недостатъчност – 1 степен. Впечатлена съм от този продукт! За разлика от предишни години болките и отока по краката бяха значително по-малко. Пробвала съм и други продукти, но без желания ефект! Препоръчвам Ентан на всички хора с подобни проблеми!

Диана Иванова, фармацевт, гр. Казанлък

Приемам Ентан по повод световъртеж – 3 пъти по 1 капсула дневно. Почувствах подобрение още на първата седмица! Доволна съм, тъй като няма странични ефекти и мога го използвам продължително време!

Христина Иванова, фармацевт, гр. Стара Загора

Страдам от диабетна ретинопатия. Приемам Ентан от няколко месеца – 3 по 1 капсула дневно. Чувствам се добре и съм доволна от продукта!

Дияна Иванова, гр. Стара Загора

Имам застойни проблеми по крайниците. Приемала съм различни продукти, но често се появяваха дразнене и болки в стомаха. След като започнах да приемам Ентан отоците отзвучаха, няма напрежение и болка, липсват и странични ефекти!

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
9Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментари

23

Публикувайте коментар