атеросклероза

Ентан – отлично средство за понижаване на риска от атеросклероза!

Световната Здравна Организация определя атеросклерозата като варираща комбинация на промени на вътрешния слой на артериите и натрупване на липиди, комплексни въглехидрати, кръв и кръвни продукти, съединителна тъкан и калциеви отлагания, придружени с изменения в средния съдов слой на артериалната стена.

При атеросклерозата се наблюдава изразена промяна в структурата на съдовата стена на големите и средните артерии. Вследствие на нея те спират да функционират нормално. Атеросклерозата се развива бавно, с течение на години, като в началото засяга повърхността на вътрешната обвивка на съда.

Впоследствие се нарушава цялостната структура на съдовата стена и се стеснява нейния отвор. Когато стеснението достигне 50%, това затруднява кръвоснабдяването и повишава риска от инфаркт, сърдечна смърт или инсулт.

България е сред страните с най-висока смъртност в Европа от атеросклеротични увреждания на сърдечните и мозъчните съдове.

Най-добрият начин за избягване на последиците от атеросклероза е нейната профилактика.

За понижаване риска от развитие на атеросклероза, изключително ефективен е природният продукт Ентан. Ентан съдържа рационална биофлавоноидна комбинация с цялостен ефект върху кръвоносните съдове. Ентан оказва постоянно въздействие върху микроциркулацията, ендотела, съдовата стена и течливостта на кръвта. Ентан предотвратява слепването на тромбоцитите, подобрява течливостта на кръвта като предотвратява запушването на съдовете.

Ентан ускорява циркулацията на периферната кръв и лимфата. Ентан се приема 3 пъти по 1 растителна капсула дневно, продължително време. Колкото по дълго време се приема Ентан, толкова по-силен става ефекта му.

borola
Сподели с приятели в ...Share on Facebook
Facebook
4Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Няма коментари

2

Публикувайте коментар